Ilmoittautuminen kilpailuihin

Sivun vasemmassa reunassa on kilpailuun ilmoittautumisohjeet. LUE NE ennen ilmoittautumista! Kilpailut alkavat ilmoittautumisessa mainittuna aikana! Lämmittely on sitä ennen.

OHJEET KILPAILU ILMOITTAUTUMISEEN

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN VAIN LOMAKKEEN KAUTTA. SIVULLA ON LOMAKE, JOKA VANHEMMAN TULEE TÄYTTÄÄ ILMOITTAESSAAN UIMARI kilpailuun, jos lomaketta ei ole lue ohje ks. kilpailunkohdalta!

ILMOITA MYÖS VALMENTAJALLESI, ETTÄ OLET OSALLISTUMASSA KILPAILUUN JA SOVI LAJIT HÄNEN KANSSA!

Kilpailut on nähtävillä seuran nettisivulla ryhmien kohdalla ja tällä sivulla. Kilpailuissa on mahd. käydä vaikka koko seura ei olisi lähdössä. Seura maksaa tällöin starttimaksut, muut kustannukset ja järjestelyt hoitaa uimari itse.

Kilpailut löytyvät uimaliiton sivulta. http://www.uimaliitto.fi/uinti/kilpailut

Vanhemmat ilmoittavat uimarin seuran NETTISIVUN KAUTTA lomakkeella kilpailuun.

Vanhemmat antavat näin luvan uimarille osallistua kilpailuun. Samalla voi ilmoittaa lajitoiveita. ILMOITTAUTUMINEN ON TEHTÄVÄ AJOISSA, JOTTA KYYTI JA MAJOITUS JÄRJESTELYT EHDITÄÄN TEHDÄ! Blue Card on oltava hankittuna 14vrk ennen kilpailua, johon haluaa osallistua. Muuten osallistuminen ei onnistu.

Valmentajat käyvät läpi kilpailuissa uitavat lajit yhdessä uimareiden kanssa harjoituksissa. Päätöksen uimarin kilpailulajeista ja osallistumisesta tekee viime kädessä valmentaja. Vastuuvalmentaja ilmoittaa uimareiden lajit sähköiseen kilpailujen ilmoittautumisjärjestelmään (Tempus). Yhteen kilpailuun otetaan korkeintaan 4 lajia, joista seura maksaa starttikulut. Jos uimari haluaa uida enemmän, on se mahdollista omakustanteisesti. Omissa kilpailuissa ei ole starttimaksuja, mm. näiden takia teemme yhteisesti talkoita ja myymme erilaisia tuotteita.

Ennen kilpailua uimarit näkevät kilpailua koskevat tiedot seurannettisivulta jäsenosisosta kilpailut-sivulta. Kilpailuja koskevat aikataulut/osallistujaluettelot voivat ilmestyä myös Livetiming-sivustolle tai järjestävän seuran nettisivulle ennen meitä. Mikäli kilpailusta aiheutuu uimarille seuralle maksettavia matka-/yöpymiskuluja ilmoitetaan ne myös seuran nettisivulla.

Jos uimari, muun kuin terveydellisen syyn takia ei osallistu ilmoitettuun kilpailuun, velvoitetaan vanhemmat korvaamaan jälkikäteen seuran kilpailujen järjestäjille maksamat starttimaksut ( 8-10 € / startti )+ muut kustannukset.