Ryhmät

ILMOITTAUTUMISET ALLAOLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA. TARVITTAESSA LISÄTIETOA SÄHKÖPOSTITSE iisalmenuimarit@gmail.com sekä jaana.palviainen@iisalmi.fi

IISALMEN UIMARIT KAUDELLA 2018-2019

Iisalmen Uimareissa toimii alkavalla kaudella 11 ohjattua ryhmää. Ryhmiin jakaudutaan uimataidon mukaan. Ykkösryhmä, sekä Barrakudat ovat valmennusryhmiä, joiden tavoitteet ovat kilpauintiin tähtääviä. Ryhmien uimareilla tulee olla kilpailulupa Blue Card hankittuna. Muissa seuran ryhmissä keskitytään hyvän uimataidon hankkimiseen ja monipuoliseen vedessä liikkumiseen. Ryhmistä tarvittaessa lisätietoa sähköpostitse iisalmenuimarit@gmail.com

Jos olet kiinnostunut uintiharrastuksen aloittamisesta, ota rohkeasti yhteyttä! Kilpailutoimintaan pääsee mukaan hankkimalle Uimaliiton sivun kautta Blue Cardin.

Muutoksia valmentajatietoihin saattaa tulla.

Ryhmiä koskevat kysymykset ja muut asiat ENSISIJAISESTI ryhmän ohjaajaille.

YKKÖSRYHMÄ

Bernold Kempter ja Julia Perälä

Ryhmä on seuran edustusjoukkue. Ryhmän uimarit ovat 13-18 vuoden ikäisiä. Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden kehittämiseen sekä harjoitteluun ja osallistutaan aktiivisesti kilpailutoimintaan. Harjoittelussa korostuu monipuolisuus sekä maalla että vedessä.

PYÖRIÄISET

Sanni Huttunen p. 050-435 0276, Eveliina Kettunen

Ryhmän uimarit ovat 11 – 15 vuoden ikäisiä vesielementtiin tottuneita lapsia. Ryhmässä opetellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä tavoitteena on oppia kilpauinnin perustekniikat. Ryhmä harjoittelee pääasiallisesti 25m altaassa ja jo matkaa uiden. Blue Card -kilpailuluvan hankkineilla on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan. Kortin hankinta tapahtuu uimaliiton nettisivun kautta elokuun aikana. Ilman Blue Cardia ei voi osallistua kilpailutoimintaan

BARRAKUDAT

Liisa Ryhänen puh: 044 307 3480, Maria Perälä

PÄÄSYVAATIMUKSENA ON KILPAUINNISTA KIINNOSTUNEISUUS JA n. 8-11 VUODEN IKÄ SEKÄ VÄHINTÄÄ 200m YHTÄJAKSOINEN UIMATAITO. Ryhmä harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. 1x viikko harjoitukset uidaan pelkästään isossa altaassa ja 1-2x viikko sekä isossa että monitoimialtaassa.

RAUSKUT

Eveliina Kettunen 0442778024, Julia Perälä 0505777007, Eero Ryhänen

Ryhmän uimarit ovat 7 –13 vuoden ikäisiä lapsia. Perusvaatimuksena on 25m uimataito millä tahansa uintityylillä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä uinninperustekniikoita. Ryhmä harjoittelee vaihtelevasti kaikissa altaissa.

DELFIINIT

Eveliina Kettunen 0442778024, Julia Perälä 0505777007, Eero Ryhänen

Ryhmän uimarit ovat 7–12 vuoden ikäisiä jo perusuimataidon omaavia lapsia.Tavoitteena on oppia uinninperustekniikoita ja oppia liikkumaan vedessä monipuolisesti.

PIRAIJAT 1

Maria Perälä puh: 044 057 7009, Senja Kettunen

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään erilajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa

PIRAIJAT 2

Essi Finnilä puh: 040 137 2531, Annika Luukkonen & Anna Repo

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään erilajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa.

PEUHU 1

Essi Finnilä puh: 040 137 2531, Annika Luukkonen & Anna Repo

Ryhmän uimarit ovat 5-7 vuoden ikäisiä ”vettä pelkäämättömiä” lapsia. Ryhmän vaatimuksena on, että lapsi pystyy toimimaan ryhmässä ohjaajan johdolla. Tavoitteena on oppia liikkumaan vedessä ja n.10m uimataito. Ryhmässä tehdään leikkejä ja leikinomaisia harjoitteita, jotka edistävät uimataidon oppimista.

PEUHU 2

Maria Perälä puh: 044 057 7009, Senja Kettunen

VESIVETERAANIT

Jouni Haataja

Su 8.30- 11.00

Ryhmä koostuu seuran uimareiden vanhemmista, jotka haluavat kehittää omaa uimataitoaan ja –tekniikoitaan. Ryhmän tavoitteena on uimataidon kehittymisen lisäksi tutustuminen seuran toimintaan sekä seuratoimijoihin ja saada kokemuksia monipuolisista tavoista liikkua vedessä. Ryhmä toimii altaassa myötäillen uimakouluryhmien toimintaa.

AIKUISUINTITEKNIIKKA

Julia Perälä p. 0505777007, Eveliina Kettunen

Lisätietoja ryhmän kohdalta.

Alkeisryhmä la klo 17-18

Kokeneiden uimareiden ryhmä la klo 18-19

Iisalmen Uimareiden jäsenmaksu 15€/kalenterivuosi

Lisäksi uimareilta peritään harjoitusmaksu syys- ja kevätkaudelta erikseen.

MIKÄLI TARVITSET MAKSUAIKAA TAI HALUAT MAKSAA ERISSÄ - OTA YHTEYS SEURAN SÄHKÖPOSTIN KAUTTA!

15€ JÄSENMAKSU (vuosi 2018) +

SYYSKAUDEN harjoitusmaksu

80€    1x viikko ryhmät

105€  2x viikko +  Blue Card!

yli 2x viikko125€  +  Blue Card!

50€   vesiveteraanit

Kannattajajäsenmaksu 30e/vuosi, ainaisjäsenmaksu 100€

Maksut Iisalmen Uimarit ry tilille

FI54 5068 0620019826