Ryhmät

ILMOITTAUTUMISET LOMAKKEEN KAUTTA. TARVITTAESSA LISÄTIETOA SÄHKÖPOSTITSE iisalmenuimarit@gmail.com sekä jaana.palviainen@iisalmi.fi

IISALMEN UIMARIT KAUDELLA 2017-2018

Iisalmen Uimareissa toimii alkavalla kaudella 11 ohjattua ryhmää. Ryhmiin jakaudutaan uimataidon mukaan. Ykkösryhmä, sekä Barrakudat ovat valmennusryhmiä, joiden tavoitteet ovat kilpauintiin tähtääviä. Ryhmien uimareilla tulee olla kilpailulupa Blue Card hankittuna. Muissa seuran ryhmissä keskitytään hyvän uimataidon hankkimiseen ja monipuoliseen vedessä liikkumiseen. Ryhmistä tarvittaessa lisätietoa sähköpostitse iisalmenuimarit@gmail.com

Jos olet kiinnostunut uintiharrastuksen aloittamisesta, ota rohkeasti yhteyttä! Kilpailutoimintaan pääsee mukaan hankkimalle Uimaliiton sivun kautta Blue Cardin.

YKKÖSRYHMÄ

Reetta Ekholm 050-5051031

Ryhmä on seuranedustusjoukkue. Ryhmän uimarit ovat 13-16 vuoden ikäisiä. Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden kehittämiseen sekä harjoitteluun ja osallistutaan aktiivisesti kilpailutoimintaan. Harjoittelussa korostuu monipuolisuus sekä maalla että vedessä.

PYÖRIÄISET

Sanni Huttunen p. 050-435 0276, Annika Järvenpää & Milja Mehtonen

Ryhmän uimarit ovat 11 – 15 vuoden ikäisiä vesielementtiin tottuneita lapsia. Ryhmässä opetellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä tavoitteena on oppia kilpauinnin perustekniikat. Ryhmä harjoittelee pääasiallisesti 25m altaassa ja jo matkaa uiden. Blue Card -kilpailuluvan hankkineilla on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan. Kortin hankinta tapahtuu uimaliiton nettisivun kautta elokuun aikana. Ilman Blue Cardia ei voi osallistua kilpailutoimintaan

BARRAKUDAT

Ninni Karppinen 050 4364122 & Roosa Mustonen

PÄÄSYVAATIMUKSENA ON KILPAUINNISTA KIINNOSTUNEISUUS JA n. 8-11 VUODEN IKÄ SEKÄ VÄHINTÄÄ 200m YHTÄJAKSOINEN UIMATAITO. Ryhmä harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. 1x viikko harjoitukset uidaan pelkästään isossa altaassa ja 1-2x viikko sekä isossa että monitoimialtaassa.

RAUSKUT

Eveliina Kettunen 0442778024, Julia Perälä 0505777007, Eero Ryhänen & Essi Finnilä

Ryhmän uimarit ovat 7 –13 vuoden ikäisiä lapsia. Perusvaatimuksena on 25m uimataito millä tahansa uintityylillä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä uinninperustekniikoita. Ryhmä harjoittelee vaihtelevasti kaikissa altaissa.

DELFIINIT

Ryhmän uimarit ovat 7–12 vuoden ikäisiä jo perusuimataidon omaavia lapsia.Tavoitteena on oppia uinninperustekniikoita ja oppia liikkumaan vedessä monipuolisesti.

PIRAIJAT 1

Reetta Ekholm p. 050 050 1031, Maria Perälä, Senja Kettunen & Jennifer Arajärvi

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään erilajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa

PIRAIJAT 2

Tea Rytkönen p. 0400 373 359, Liisa Ryhänen, Annika Luukkonen & Anna Repo

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään erilajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa.

PEUHU 1

Tea Rytkönen p. 0400 373 359, Liisa Ryhänen, Annika Luukkonen & Anna Repo

Ryhmän uimarit ovat 5-7 vuoden ikäisiä ”vettä pelkäämättömiä” lapsia. Ryhmän vaatimuksena on, että lapsi pystyy toimimaan ryhmässä ohjaajan johdolla. Tavoitteena on oppia liikkumaan vedessä ja n.10m uimataito. Ryhmässä tehdään leikkejä ja leikinomaisia harjoitteita, jotka edistävät uimataidon oppimista.

PEUHU 2

Reetta Ekholm p. 050 050 1031, Maria Perälä, Senja Kettunen & Jennifer Arajärvi

VESIVETERAANIT

Jouni Haataja

Su 8.30- 11.00

Ryhmä koostuu seuran uimareiden vanhemmista, jotka haluavat kehittää omaa uimataitoaan ja –tekniikoitaan. Ryhmän tavoitteena on uimataidon kehittymisen lisäksi tutustuminen seuran toimintaan sekä seuratoimijoihin ja saada kokemuksia monipuolisista tavoista liikkua vedessä. Ryhmä toimii altaassa myötäillen uimakouluryhmien toimintaa.

AIKUISUINTITEKNIIKKA

Julia Perälä p. 0505777007, Eveliina Kettunen, Maria Perälä

Lisätietoja ryhmän kohdalta.

500m ryhmä la klo 16-17

Alkeisryhmä la klo 17-18

Iisalmen Uimareiden jäsenmaksu 15€/kalenterivuosi

Lisäksi uimareilta peritään harjoitusmaksu syys- ja kevätkaudelta erikseen.

MIKÄLI TARVITSET MAKSUAIKAA TAI HALUAT MAKSAA ERISSÄ - OTA YHTEYS SEURAN SÄHKÖPOSTIN KAUTTA!

15€ JÄSENMAKSU (vuosi 2017) +

SYYSKAUDEN harjoitusmaksu

80€    1x viikko ryhmät

105€  2x viikko +  Blue Card!

yli 2x viikko125€  +  Blue Card!

50€   vesiveteraanit

Kannattajajäsenmaksu 30e/vuosi, ainaisjäsenmaksu 100€

Maksut Iisalmen Uimarit ry tilille

FI54 5068 0620019826