Ryhmät

IISALMEN UIMARIT KAUDELLA 2021-2022

Iisalmen Uimareissa toimii alkavalla kaudella 11 ohjattua ryhmää. Ryhmiin jakaudutaan uimataidon mukaan. Ykkösryhmä, sekä Barrakudat ovat valmennusryhmiä, joiden tavoitteet ovat kilpauintiin tähtääviä. Ryhmien uimareilla tulee olla kilpailulisenssi Blue Card hankittuna. Muissa seuran ryhmissä keskitytään hyvän uimataidon hankkimiseen ja monipuoliseen vedessä liikkumiseen.

Jos olet kiinnostunut uintiharrastuksen aloittamisesta, ota rohkeasti yhteyttä! Kilpailutoimintaan pääsee mukaan hankkimalle Uimaliiton sivun kautta Blue Cardin.

Muutoksia valmentajatietoihin saattaa tulla.

Ryhmiä koskevat kysymykset ja muut asiat ensisijaisesti ryhmän ohjaajaille.

YKKÖSRYHMÄ

Ryhmä on seuran edustusjoukkue. Ryhmän uimarit ovat 16-18 vuoden ikäisiä. Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden kehittämiseen sekä harjoitteluun ja osallistutaan aktiivisesti kilpailutoimintaan. Harjoittelussa korostuu monipuolisuus sekä maalla että vedessä.

PYÖRIÄISET

Ryhmän uimarit ovat 12 – 17 vuoden ikäisiä vesielementtiin tottuneita lapsia. Ryhmässä opetellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä tavoitteena on oppia kilpauinnin perustekniikat. Ryhmä harjoittelee pääasiallisesti 25m altaassa ja jo matkaa uiden. Blue Card -kilpailuluvan hankkineilla on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan. Kortin hankinta tapahtuu uimaliiton nettisivun kautta elokuun aikana. Ilman Blue Cardia ei voi osallistua kilpailutoimintaan

BARRAKUDAT

Ryhmän tavoitteena on opetella kilpauintitekniikat, -lähdöt ja -käännökset. Tavoitteena 100sku hallinta ja kilpailutoimintaan osallistuminen. Ryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa.

Ryhmään ilmoittautuvalla uimarilla on oltava hyvä yhtäjaksoinen uimataito sekä intoa kilpailutoimintaan osallistumisesta. Ikäsuositus ryhmään on 12-16 vuotta.

RAUSKUT

Ryhmän uimarit ovat 7 –13 vuoden ikäisiä lapsia. Perusvaatimuksena on 25m uimataito millä tahansa uintityylillä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä uinninperustekniikoita. Ryhmä harjoittelee vaihtelevasti kaikissa altaissa.

DELFIINIT

Ryhmän uimarit ovat 7–12 vuoden ikäisiä jo perusuimataidon omaavia lapsia.Tavoitteena on oppia uinninperustekniikoita ja oppia liikkumaan vedessä monipuolisesti.

PIRAIJAT 1

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään erilajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa.

PIRAIJAT 2

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään eri lajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa.

PEUHU 1

Ryhmän uimarit ovat 5-7 vuoden ikäisiä ”vettä pelkäämättömiä” lapsia. Ryhmän vaatimuksena on, että lapsi pystyy toimimaan ryhmässä ohjaajan johdolla. Tavoitteena on oppia liikkumaan vedessä ja n.10m uimataito. Ryhmässä tehdään leikkejä ja leikinomaisia harjoitteita, jotka edistävät uimataidon oppimista.

PEUHU 2

VESIVETERAANIT

Ryhmä on tauolla koronan vuoksi

Su 8.30- 11.00

Ryhmä koostuu seuran uimareiden vanhemmista, jotka haluavat kehittää omaa uimataitoaan ja –tekniikoitaan. Ryhmän tavoitteena on uimataidon kehittymisen lisäksi tutustuminen seuran toimintaan sekä seuratoimijoihin ja saada kokemuksia monipuolisista tavoista liikkua vedessä. Ryhmä toimii altaassa myötäillen uimakouluryhmien toimintaa.

Ryhmä ei harjoittele kaudella 2020-2021.

AIKUISUINTITEKNIIKKA

Lisätietoja ryhmän kohdalta.

Alkeisryhmä la klo 17-18

Kokeneiden uimareiden ryhmä la klo 18-19

Ohjaajat

Maria Perälä
Vesi- ja tekniikkaralli -koulutus (7-10v lapsien ohjaus), Taso 1 valmentajakoulutus

Aaro Paasonen

Anni Mustonen

Emmi Sonninen

Silja Mustonen

Elisa Kettunen

Vuokko Nissinen

Matias Nissinen

Onni Paasonen

Jennifer Arajärvi

Iisalmen Uimareiden jäsenmaksu 15€/kalenterivuosi.

Lisäksi uimareilta peritään harjoitusmaksu syys- ja kevätkaudelta erikseen.

Mikäli tarvitset maksuaikaa tai haluat maksaa erissä, ota yhteyttä seuran sähköpostin kautta.

15€ JÄSENMAKSU (vuosi 2021) +

kunkin KAUDEN harjoitusmaksu

80€    1x viikko ryhmät

105€  2x viikko +  Blue Card!

125€  yli 2x viikko  +  Blue Card!

50€    vesiveteraanit

HUOM. KEVÄTKAUDELLA 2020 OLLEET SAAVAT SYYSKAUDEN 2020 MAKSUSTA PUOLET ALENNUSTA!

Kannattajajäsenmaksu 30e/vuosi

Maksut Iisalmen Uimarit ry tilille

FI54 5068 0620019826

Blue Cardin hankkii jokainen itse uimaliiton sivun kautta linkistä: