Ryhmät

ILMOITTAUTUMISET ALLAOLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA. TARVITTAESSA LISÄTIETOA SÄHKÖPOSTITSE

IISALMEN UIMARIT KAUDELLA 2018-2019; samat ryhmät toimivat myös kaudella 2019-2020, mutta valmentajiin tulee muutoksia

Iisalmen Uimareissa toimii alkavalla kaudella 11 ohjattua ryhmää. Ryhmiin jakaudutaan uimataidon mukaan. Ykkösryhmä, sekä Barrakudat ovat valmennusryhmiä, joiden tavoitteet ovat kilpauintiin tähtääviä. Ryhmien uimareilla tulee olla kilpailulupa Blue Card hankittuna. Muissa seuran ryhmissä keskitytään hyvän uimataidon hankkimiseen ja monipuoliseen vedessä liikkumiseen.

Jos olet kiinnostunut uintiharrastuksen aloittamisesta, ota rohkeasti yhteyttä! Kilpailutoimintaan pääsee mukaan hankkimalle Uimaliiton sivun kautta Blue Cardin.

Muutoksia valmentajatietoihin saattaa tulla.

Ryhmiä koskevat kysymykset ja muut asiat ENSISIJAISESTI ryhmän ohjaajaille.

YKKÖSRYHMÄ

Julia Perälä

Ryhmä on seuran edustusjoukkue. Ryhmän uimarit ovat 13-18 vuoden ikäisiä. Ryhmässä keskitytään uintitekniikoiden kehittämiseen sekä harjoitteluun ja osallistutaan aktiivisesti kilpailutoimintaan. Harjoittelussa korostuu monipuolisuus sekä maalla että vedessä.

PYÖRIÄISET

Eveliina Kettunen puh: 044 277 8024, Annika Luukkonen ja Essi Finnilä

Ryhmän uimarit ovat 11 – 15 vuoden ikäisiä vesielementtiin tottuneita lapsia. Ryhmässä opetellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä tavoitteena on oppia kilpauinnin perustekniikat. Ryhmä harjoittelee pääasiallisesti 25m altaassa ja jo matkaa uiden. Blue Card -kilpailuluvan hankkineilla on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan. Kortin hankinta tapahtuu uimaliiton nettisivun kautta elokuun aikana. Ilman Blue Cardia ei voi osallistua kilpailutoimintaan

BARRAKUDAT

Liisa Ryhänen puh: 044 307 3480 ja Maria Perälä

Ryhmän tavoitteena on opetella kilpauintitekniikat, -lähdöt ja -käännökset. Tavoitteena 100sku hallinta ja kilpailutoimintaan osallistuminen. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa.

Ryhmään ilmoittautuvalla uimarilla on oltava hyvä yhtäjaksoinen uimataito sekä intoa kilpailutoimintaan osallistumisesta. Ikäsuositus ryhmään on 10-13 vuotta.

RAUSKUT

Eveliina Kettunen 0442778024, Eero Ryhänen ja Anna Repo

Ryhmän uimarit ovat 7 –13 vuoden ikäisiä lapsia. Perusvaatimuksena on 25m uimataito millä tahansa uintityylillä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisia vedessä liikkumisen taitoja sekä uinninperustekniikoita. Ryhmä harjoittelee vaihtelevasti kaikissa altaissa.

DELFIINIT

Eveliina Kettunen 0442778024, Eero Ryhänen ja Anna Repo

Ryhmän uimarit ovat 7–12 vuoden ikäisiä jo perusuimataidon omaavia lapsia.Tavoitteena on oppia uinninperustekniikoita ja oppia liikkumaan vedessä monipuolisesti.

PIRAIJAT 1

Maria Perälä puh: 044 057 7009 ja Annika Luukkonen

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään erilajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa.

PIRAIJAT 2

Essi Finnilä puh: 040 137 2531, Senja Kettunen ja Aaro Paasonen

Ryhmässä peuhun käyneitä 7-9v lapsia, jotka pystyvät jo keskittymään eri lajien perustekniikoiden harjoitteluun altaassa ja selviytyvät itsenäisesti pukuhuoneissa.

PEUHU 1

Essi Finnilä puh: 040 137 2531, Senja Kettunen ja Aaro Paasonen

Ryhmän uimarit ovat 5-7 vuoden ikäisiä ”vettä pelkäämättömiä” lapsia. Ryhmän vaatimuksena on, että lapsi pystyy toimimaan ryhmässä ohjaajan johdolla. Tavoitteena on oppia liikkumaan vedessä ja n.10m uimataito. Ryhmässä tehdään leikkejä ja leikinomaisia harjoitteita, jotka edistävät uimataidon oppimista.

PEUHU 2

Maria Perälä puh: 044 057 7009, Annika Luukkonen ja Jennifer Arajärvi

VESIVETERAANIT

Jouni Haataja

Su 8.30- 11.00

Ryhmä koostuu seuran uimareiden vanhemmista, jotka haluavat kehittää omaa uimataitoaan ja –tekniikoitaan. Ryhmän tavoitteena on uimataidon kehittymisen lisäksi tutustuminen seuran toimintaan sekä seuratoimijoihin ja saada kokemuksia monipuolisista tavoista liikkua vedessä. Ryhmä toimii altaassa myötäillen uimakouluryhmien toimintaa.

AIKUISUINTITEKNIIKKA

Julia Perälä p. 0505777007, Eveliina Kettunen

Lisätietoja ryhmän kohdalta.

Alkeisryhmä la klo 17-18

Kokeneiden uimareiden ryhmä la klo 18-19

Iisalmen Uimareiden jäsenmaksu 15€/kalenterivuosi

Lisäksi uimareilta peritään harjoitusmaksu syys- ja kevätkaudelta erikseen.

MIKÄLI TARVITSET MAKSUAIKAA TAI HALUAT MAKSAA ERISSÄ - OTA YHTEYS SEURAN SÄHKÖPOSTIN KAUTTA!

15€ JÄSENMAKSU (vuosi 2019) +

kunkin KAUDEN harjoitusmaksu

80€    1x viikko ryhmät

105€  2x viikko +  Blue Card!

yli 2x viikko125€  +  Blue Card!

50€   vesiveteraanit

Kannattajajäsenmaksu 30e/vuosi, ainaisjäsenmaksu 100€

Maksut Iisalmen Uimarit ry tilille

FI54 5068 0620019826