Barrakudat

Harjoitukset 4krt/vko: tiistaisin 16.45-18, torstaisin 17-18, lauantaisin 16.30-19 & sunnuntaisin 16:30-18.30

VALMENTAJAT:

Ryhmän tavoitteena on opetella kilpauintitekniikat, -lähdöt ja -käännökset. Tavoitteena 100sku.n hallinta ja kilpailutoimintaan osallistuminen. Harjoituksissa korostuu monipuolisuus niin maalla että vedessä.

Ryhmään ilmoittautuvalla uimarilla on oltava hyvä yhtäjaksoinen uimataito sekä intoa kilpailutoimintaan osallistumisesta. Ryhmän uimarit ovat 12-16 vuotiaita.

Uimarin maksettavaksi tulee kausittainen harjoitusmaksu (syys- ja kevät kausi erikseen) sekä vuosittainen seuranjäsenmaksu 15€ Iisalmen Uimareille. Maksu on mahdollista suorittaa osissa.

Lisäksi ryhmän uimarit hankkivat Blue Card kilpailuluvan, joka sisältää myös vakuutuksen harjoitukseen ja harjoitusmatkoille ja mahdollisille leireille. Kaikki Blue Card -lisenssit ovat voimassa 1.9.2019 – 31.8.2020 ja sisältävät Pisara-palvelun käyttöoikeuden. Lisätietoa Suomen Uimaliiton sivuilla.

Ryhmän uimarit osallistuvat Iisalmen Uimareiden sekä lähialueiden uimaseurojen järjestämiin kilpailuihin.

Lisätietoja ryhmästä saat sähköpostitse iisalmenuimarit@gmail.com

ILMOITATHAN VALMENTAJALLE JOS ET PÄÄSE HARJOITUKSIIN! SEURAA BARRAKUDIEN WHATSAPP RYHMÄÄ, JONNE ILMOITAMME ENSISIJAISISTA MUUTOKSISTA!

Harjoitukset:

Harjoitukset vakioaikoina, poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kirjautukaa jäsensivulle! Käyttäjätunnus on seuralle ilmoitettu sähköposti ja kysy "unohtuiko salasana" kautta itselle salasana. Jos et onnistu, laita sähköposti viesti iisalmenuimari@gmail.com