Rauskut

SYKSYN HARJOITUSMAKSU 80€ (+vuoden 2021 jäsenmaksu, jos uimari ei ole ollut keväällä 2021 mukana, jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen)

VALMENTAJAT:

Sunnuntaisin 9.45-10.55

Ryhmä on tarkoitettu 8 - 12 vuotiaille, jotka pystyvät uimaan 50 m.

Ryhmä on uinnin monipuolisuuskurssi, joka on tehty tukemaan ja auttamaan lapsen kasvua uintiharrastukseen. Kurssilla käydään läpi kaikkien uintiurheilumuotojen perusteita. Vesipallo, taitouinti, uimahypyt sekä uintitekniikat tulevat lapselle tutuksi kurssin aikana. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti, lapsen omaan kehitykseen sopivalla tavalla. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on vahvasti otettu huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä sekä eri uintimuodoista.

Ryhmän uimareilla on mahdollisuus osallistua kilpailutoimintaan, kun hankitte ajoissa uimaliiton sivun kautta Blue Card kilpailuluvan.

Ohjaajat yhdessä seuran vastuuvalmentajan ja uimakouluvastaavan kanssa, valitsevat uimareille sopivan ryhmän taitotason ja iän mukaisesti. Ryhmä vaihtoja on mahdollista tehdä myös kauden aikana sovitusti.

Harjoituskerrat:

Huomatkaa, että aivan jokainen sunnuntai harjoituksia ei ole! TARKISTAKAA AINA TÄLTÄ SIVULTA. Huomioikaa myös muutokset!

16.1.22

23.1