Sunnuntai aamuryhmät

Ilmoittautuminen lomakken kautta uuden kauden alussa. Tarvittaessa lisätietoa sähköpostitse iisalmenuimarit@gmail.com

Syksyn harjoitusmaksu 80€. Jäsenmaksu on 15 eur ja se on kalenterivuosikohtainen. Jos uimari ei ole ollut keväällä 2021, hän maksaa myös jäsenmaksun syksyllä 2021.

HUOM! Jos uimari on ilmoittamatta 3x peräkkäin pois tai maksuja ei ole maksettu/sovittu maksuaikataulusta, uimakoulupaikka menetetään

RYHMÄKOHTAISTA LISÄTIETOA JOKAISEN RYHMÄN OMALLA NETTISIVULLA, joka löytyy ryhmät otsikon alta.

Uimareilla myynnissä IU-Tpaitoja (12€/14€) ja IU-uimalakkeja  10 € sekä Tyrin lakkeja (8-12€) ja uimalaseja (20-32€). Hinta määräytyy mallin mukaan. Kierrätyksessä uimareilla lättäreitä ja joitain hajakokoja räpylöitä.

Maksut seuran tilille Iisalmen Uimarit ry FI54 5068 0620019826

viestikenttään uimarin nimi, saman perheen lapset + "veteraanin" voi maksaa samalla laskulla.

Mikäli haluat paperiversion laskusta katso Ryhmät sivulta Excel laskupohja. Jos  tarvitset maksuaikaa, laita viesti iisalmenuimarit@gmail.com