Sunnuntai aamuryhmät

ILMOITTAUTUMISET LOMAKKEEN KAUTTA. TARVITTAESSA LISÄTIETOA SÄHKÖPOSTITSE iisalmenuimarit@gmail.com sekä jaana.palviainen@iisalmi.fi

VUODEN 2018 JÄSENMAKSU ON 15€ JA SYKSYN HARJOITUMAKSU 80€. Keväällä ryhmissä jo mukana olleet uimarit, ovat maksaneet jäsenmaksun 15€.

HUOM! Jos uimari on ilmoittamatta 3x peräkkäin pois tai maksuja ei ole maksettu/sovittu maksuaikataulusta, uimakoulupaikka menetetään

RYHMÄKOHTAISTA LISÄTIETOA JOKAISEN RYHMÄN OMALLA NETTISIVULLA, joka löytyy ryhmät otsikon alta.

Uimareilla myynnissä IU-Tpaitoja (12€/14€) ja IU-uimalakkeja  10 € sekä joitain Tyrin lakkeja (8-12€) ja uimalaseja (20-32€). Hinta määräytyy mallin mukaan. Kierrätyksessä uimareilla lättäreitä ja joitain hajakokoja räpylöitä.

Maksut seuran tilille Iisalmen Uimarit ry FI54 5068 0620019826

viestikenttään uimarin nimi, saman perheen lapset + "veteraanin" voi maksaa samalla laskulla.

Mikäli haluat paperiversion laskusta katso Ryhmät sivulta Excel laskupohja. Jos  tarvitset maksuaikaa, laita viesti iisalmenuimarit@gmail.com