Seuran esittely

Iisalmen Uimarit ry
alkuperäinen logo

 

Iisalmen Uimarit perustettiin 13.7.1945, jolloin uimaopetus ja harjoittelu tapahtui avovesissä silloisessa Simonojan uimalassa. 1952 Iisalmessa koitti uimareille uudet ajat, kun valmistui Haukiniemen uimalaitos, jossa oli myös 10m hyppytorni. Tuolloin uintiaikaa oli vain pari kuukautta vuodessa, mutta silloin kesäaikaan harjoiteltiinkin joka ilta. 1974 Iisalmessa avattiin uimahalli, jonka jälkeen seuran toiminta on siirtynyt sisätiloihin.

Nykyisin seurassa on vuositasolla n. 190 jäsentä ja seura järjestää uimaopetusta iisalmelaisille ja lähialueiden lapsille ja aikuisille. Seuramme toiminnan ydinajatus on monipuolisen uimataidonopetuksen kehittäminen Ylä-Savon seudulla. Seurassa on mahdollisuus edetä uimakouluryhmistä valmennusryhmiin ja jatkaa uintiharrastusta ohjatusti vielä aikuisiälläkin Vesiveteraanit-ryhmässä sekä Aikuisuintitekniikka ryhmissä. Kilpaileville uimareille tarjotaan mahdollisuus kehittyä luomalla hyvät harjoitteluolosuhteet, tukemalla leiritystä ja huolehtimalla ammattitaitoisesta valmennuksesta.

 

JOKAINEN SEURAN JÄSEN SAA TUNNUKSET JÄSENSIVUILLE. Toimita sitä varten oma sähköpostiosoitteesi seuran sähköpostiin. Jäsensivulle voit kirjautua omalla (seuralle ilmoittamallasi) sähköpostiosoitteella ja hae itsellesi salasana "unohtuiko salasana" kautta.

MS Word -tiedostoREILUN+PELIN+SÄÄNNÖT.doc (46 kB)
Iisalmen Uimareiden reilunpelin säännöt

IISALMEN UIMARIT RY

JOHTOKUNTA 2018

Puheenjohtaja

Veli-Matti Perälä

Varapuheenjohtaja

Leonid Geimonen

Sihteeri, uimakouluvastaava

Jaana Palviainen

Rahastonhoitaja

Tiia Takala

 

Olga Kettunen

Reetta Ekholm

Julia Perälä

Tiina Arajärvi

 

Vesa Ryhänen, varajäsen

Eveliina Kettunen, varajäsen

Minna Jussila, varajäsen

 

 

Tilintarkastajat: Anne Huttunen, Tiina Karppinen

sähköposti: iisalmenuimarit@gmail.com

Iisalmen Uimarit ry jäseneksi voi liittyä maksamalla 15€/vuosi jäsenmaksun Iisalmen Uimareiden tilille FI54 5068 0620 0198 26